VoltH2 behaalt ISO 9001-certificaat

Gerwin Hament, Director Operations VoltH2, en André Jurres, CEO, met het behaalde ISO 9001-certificaat

In een tijdperk waarin klanttevredenheid en operationele efficiëntie cruciaal zijn voor het succes van een organisatie, biedt ISO 9001 een leidraad om goede resultaten te boeken en een concurrentievoordeel op de markt te behouden. ISO 9001 is een internationaal erkende norm voor kwaliteitsmanagement, ontwikkeld door de International Organization for Standardization (ISO).

Het initiatief voor dit certificaat werd genomen door Gerwin Hament, Director Operations. Hij was hiermee niet aan zijn proefstuk toe: “Ik had al drie keer eerder een ISO 9001-traject gelopen en wou dit ook absoluut voor VoltH2. Ons bedrijf is al van bij de start een voorloper inzake groene waterstof en als we straks onze centrales gaan bouwen en exploiteren, biedt ISO 9001 het ideale kader om onze gunstige positie op de markt vast te houden”. 

VoltH2 is een jong bedrijf in volle groei. Dat is volgens Gerwin Hament het ideale moment: “De procedure verplicht je om je werkwijze in kaart te brengen, je doelen te definiëren,... het omvat de werking van het hele bedrijf en waarborgt de kwaliteit inzake planning, uitvoering, monitoring en meting. Je hebt als bedrijf maar één kans om het goed te doen. Het is daarom het meest effectief bij de start, je kan dan het hele bedrijf meenemen. We hebben hier met het voltallige team enorm hard aan gewerkt. We zijn nu helemaal klaar voor de komende fases en zullen de ISO met onze activiteiten en het bedrijf laten meegroeien”.

Kurt Vincent

Experienced communication professional and copywriter with 20+ years of experience. I love Squarespace because it enables people and businesses to show their offering online without hiring a host of agencies... I especially appreciate the fact that a professional online presence is no longer reserved for the “big boys with deep pockets”… Small and medium sized businesses can make use of Squarespace to simply look good! When they need a little push, I’m happy to help!

Volgende
Volgende

VoltH2 ontvangt €20 miljoen voor uitbouw infrastructuur voor groene waterstof